Twee zussen. Eén droom. Dat is MAIS OUI.
Een nieuwe hotspot voor mode, interieur & accessoires in Brugge.

MAIS OUI brengt unieke merken met elk hun eigen verhaal. Damesmode & lifestyle accessoires die jou een goed gevoel geven. En die ons een goed gevoel geven.

Onze modemerken zijn een complementaire mix, heel persoonlijk uitgekozen omdat we steeds uitgaan van onze eigen stijl en leefwereld. We kijken naar de hedendaagse vrouw, vrouwelijk en toch een tikkeltje rock ‘n roll. Eerder tijdloos dan trendgevoelig. We kiezen voor kwalitatieve materialen, mooie afwerkingen. Voor wie bewust kiest voor schoonheid en duurzaamheid.
De accessoires vormen een verlengde van de kledij die we verkopen. Geen grote meubels, wel accessoires in pure en warme materialen met een persoonlijke twist die je favoriete ruimte in huis net dat ietsje meer aankleden. Tijdloze objecten vormen de basis van ons aanbod.
We leggen de klemtoon op de persoonlijke benadering van onze klanten. In een ongedwongen sfeer krijg je stijladvies op vlak van mode en interieur en kom je meer te weten over de achtergrond van onze merken. We zijn er namelijk van overtuigd dat het verhaal achter een merk, minstens even belangrijk is als de prijs die je ervoor betaalt.

Een inspiratiebron voor jezelf en voor je interieur.

Kom zeker eens langs!

Heel veel liefs,
Charlotte & Emmanuelle